online filmekA zongorista (2002)


ONLINE FILM MEGTEKINTÉSE / előszőr nyomj egy lájkot! (ha nem ok, akkor a lent katt a linkre)
A zongorista (2002) online film borító

Cím A zongorista (2002) Online Film
Megjelenés 2002
IMdb 8.5/10 pont
Játékidő 143 perc
Műfaj Dráma Háborús
Szereplő(k) Rendezte:Roman Polanski

Szereplők: Adrien Brody (Wladyslaw Szpilman)
Daniel Caltagirone (Majorek)
Frank Finlay (Apa)
Emilia Fox (Dorota)
Thomas Kretschmann (Wilm Hosenfeld)
Maureen Lipman (Anya)

A zongorista (2002) Film Leírás

1939, Varsó. Wladyslaw Szpilman zongoraművész egy lemezstúdióban dolgozik, amikor bombázni kezdik a várost. A felvétel félbeszakad, Wladyslaw hazatér. Otthon zsidó szülei és testvérei megpróbálják eldönteni, mit vigyenek magukkal, ha a növekvő náci fenyegetés miatt menekülniük kell Varsóból. Wladyslaw nem akarja elhagyni a várost, mivel szereti, s legalább annyira rajong Dorotáért, a fiatal csellistáért. A nő nagyon aggódik a növekvő antiszemitizmus miatt. Családja nem sokkal azelőtt költözött be a fallal körülvett gettóba, és megpróbálnak alkalmazkodni az ottani élethez.

A zsidó Itzak Heller kollaborál a nácikkal, és azt akarja, hogy Wladyslaw és Henryk csatlakozzon a zsidó rendőrséghez, de a fivérek visszautasítják az ajánlatot. Miközben megpróbálnak pénzt keresni, hogy eltartsák a családot, a körülmények egyre rosszabbra fordulnak. Mindenkit deportálnak, kivéve Wladyslawot, akit Itzak kirángat a sorból. Benek, annak az étteremnek a tulajdonosa, ahol korábban zongorázott, munkát ad Wladyslawnak, de a helyzete egyre rosszabbra fordul, a német tisztek és a katonák roppant gorombák vele.

A zongorista a föld alatti mozgalomnál keres segítséget, amely különböző védett házakba bújtatja el őt, ahol nincs más dolga, mint kibámulni az ablakon. A varsói gettó 1943-as felkelését követően Wladyslaw megint önmaga lehet. Dorota és mások, többek között a német Wilm Hosenfeld százados segítségével a zongorista megpróbálkozik a túléléssel, amíg véget nem ér a háború.

Online Film Megtekintése Letöltés

  • film lejátszás Mystream Halott Ismeretlen Ismeretlen
  • film lejátszás Mystream Halott Ismeretlen Ismeretlen
  • A zongorista (2002) online film, A zongorista (2002) Videobb, A zongorista (2002) Megavideo, A zongorista (2002) Wupload, A zongorista (2002) ingyen A zongorista (2002) letöltés, A zongorista (2002) online filmnézés, A zongorista (2002) online nézés, A zongorista (2002) online filmnézés ingyen, A zongorista (2002) film letöltése

Filmelőzetes - Filmtrailer


Film Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások!© 2011. Napifilm.com Online Film, Online Filmek