online filmekAlkonyat - Napfogyatkozás (2010)


ONLINE FILM MEGTEKINTÉSE / előszőr nyomj egy lájkot! (ha nem ok, akkor a lent katt a linkre)
Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) online film borító

Cím Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) Online Film
Megjelenés 2010
IMdb 3.9/10 pont
Játékidő 124 perc
Műfaj Fantasy Romantikus
Szereplő(k) Rendezte:David Slade

Szereplők: Xavier Samuel -(Riley)
Kristen Stewart -(Bella Swan)
Robert Pattinson -(Edward Cullen)
Billy Burke -(Charlie Swan)
Justin Chon -(Eric)
Anna Kendrick -(Jessica)
Michael Welch -(Mike)

Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) Film Leírás

Minden egy döntéssel kezdődik. Végre újra együtt Bella Swan (Kristen Stewart) és Edward Cullen (Robert Pattinson). A halandó Bella élete visszatér a régi kerékvágásba, minden olyan, mint mielőtt a vámpír család, Cullenék elhagyták volna Forks városát. Azonban egy valami változott.
Fény derült egy nagy és súlyos titokra, Bella legjobb barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) egy vérfarkas, a vérfarkasok ősi ellenségei pedig a vámpírok. A lány két tűz közé került, hiába próbálja barátját és szerelmét kibékíteni egymással. Mindent elveszíthet. Lassacskán kettészakítja az Edward iránt érzett szereleme és Jacobhoz kötődő barátsága. Nem akar választani, és vajon mi lesz a viszály vége? Képesek-e a vámpírok és a vérfarkasok békében élni egymás mellett, úgy hogy ugyanazt a halandót szeretik? Képesek-e úgy élni és küzdeni, hogy még véletlenül se essen bántódása Bellának?

Online Film Megtekintése Letöltés

  • film lejátszás YouWatch Halott Magyar szinkron BlueRay Rip
  • film lejátszás Gyors tárhely Halott Magyar szinkron BlueRay Rip
  • Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) online film, Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) Videobb, Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) Megavideo, Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) Wupload, Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) ingyen Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) letöltés, Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) online filmnézés, Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) online nézés, Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) online filmnézés ingyen, Alkonyat - Napfogyatkozás (2010) film letöltése

Filmelőzetes - Filmtrailer


Film Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások!© 2011. Napifilm.com Online Film, Online Filmek