online filmekAmerikai gengszter (2007)


ONLINE FILM MEGTEKINTÉSE / előszőr nyomj egy lájkot! (ha nem ok, akkor a lent katt a linkre)
Amerikai gengszter (2007) online film borító

Cím Amerikai gengszter (2007) Online Film
Megjelenés 2007
IMdb 7.9/10 pont
Játékidő 157 perc
Műfaj Dráma Krimi
Szereplő(k) Rendezte:Ridley Scott
Szereplők:
Denzel Washington (Frank Lucas)
Russell Crowe (Richie Roberts)
Cuba Gooding Jr. (Nicky Barnes)
Josh Brolin (Trupo)
RZA (Jones)
Ruby Dee (Frank Lucas anyja)
John Ortiz (Javy Rivera)
Lymari Nadal (Eva)
Yul Vazquez (Alphonse Abruzzo)

Amerikai gengszter (2007) Film Leírás

Frank Lucasra nem figyelt fel senki, míg a belváros egyik fekete főgengszterének hallgatag sofőrje volt. Ám amikor főnöke váratlanul meghal, Frank kihasználja a hatalmi struktúrában keletkezett rést, és felépíti saját birodalmát, megteremti az Amerikai Álom saját személyére szabott verzióját. Zsenialitásának és szigorú üzleti etikájának köszönhetően ő lesz a belvárosi drogkereskedelem ura, tisztább és olcsóbb anyaggal árasztja el az utcákat. Lucas kijátssza a vezető szindikátusokat, és nem csak a megvesztegetések jól kiépített hálózatán keresztül uralja a várost, de ő lesz a legális társasági élet egyik szupersztárja is.
Richie Roberts a becsületes zsaru, akit a társai kinéznek maguk közül. Elég közel van az utcákhoz, hogy érezze a hatalmi viszonyok elmozdulását a kábítószeres alvilágban. Roberts meggyőződése, hogy valaki az ismert maffiacsaládok fölé került, és gyanítani kezdi, hogy egy fekete játékos bukkant fel a semmiből, és egyenesen a csúcsra tör.
Lucas és Roberts is szigorú erkölcsi kódex szerint él, ez különbözteti meg őket társaiktól, ettől lesznek mindketten magányos harcosok a törvény két oldalán. A két férfi sorsa összefonódik, ahogy egyre közeleg a leszámolás perce, amelyből csak az egyikük kerülhet ki győztesen.

Online Film Megtekintése Letöltés

  • film lejátszás YouWatch Halott CD2 Magyar szinkron DVD lemezről másolva
  • film lejátszás PlayedTo Halott CD1 Magyar szinkron DVD lemezről másolva
  • film lejátszás PlayedTo Halott CD2 Magyar szinkron DVD lemezről másolva
  • film lejátszás YouWatch Halott CD1 Magyar szinkron DVD lemezről másolva
  • Amerikai gengszter (2007) online film, Amerikai gengszter (2007) Videobb, Amerikai gengszter (2007) Megavideo, Amerikai gengszter (2007) Wupload, Amerikai gengszter (2007) ingyen Amerikai gengszter (2007) letöltés, Amerikai gengszter (2007) online filmnézés, Amerikai gengszter (2007) online nézés, Amerikai gengszter (2007) online filmnézés ingyen, Amerikai gengszter (2007) film letöltése

Filmelőzetes - Filmtrailer


Film Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások!© 2011. Napifilm.com Online Film, Online Filmek