online filmekAz operaház fantomja (2004)


ONLINE FILM MEGTEKINTÉSE / előszőr nyomj egy lájkot! (ha nem ok, akkor a lent katt a linkre)
Az operaház fantomja (2004) online film borító

Cím Az operaház fantomja (2004) Online Film
Megjelenés 2004
IMdb 7.2/10 pont
Játékidő 143 perc
Műfaj Zenés
Szereplő(k) Rendezte:Joel Schumacher

Szereplők: Emmy Rossum (Christine)
Gerard Butler (Fantom)
Patrick Wilson (Raoul)
Miranda Richardson (Madame Giry)
Minnie Driver (Carlotta)
Ciarán Hinds (Firmin)
Simon Callow (Andre)

Az operaház fantomja (2004) Film Leírás

Christine Daae (Emmy Rossum), a fiatal szopránénekesnő a párizsi Opera Populaire tagja. Egy napon titokzatos pártfogóra talál, s azt hiszi, hogy ő a "Muzsika Angyala", akiről korán meghalt apja beszélt neki. Az idegen azonban nem az Angyal, hanem a rejtélyes Fantom (Gerard Butler), aki rettegésben tartja a színház művészeit. Csak Madame Giry, a balett-tanárnő (Miranda Richardson) tudja, hogy aki a színházépület katakombái között rejtőzik, valójában egy torz arcú zenei géniusz.
Az operaház temperamentumos dívája, La Carlotta (Minnie Driver) az új előadás próbáinak közepén távozik, a színház menedzserei pedig nem tehetnek mást, mint az újonc Christine-t állítják helyette a rivaldafénybe. A varázslatos bemutatkozás nemcsak a közönséget bűvöli el, hanem a Fantomot is. Ezentúl csak a lány érdekli, és mindent elkövet, hogy pártfogoltja az opera új csillaga legyen. Szereti és bátorítja, egyengeti a karrierjét, de nem ő az egyetlen férfi, aki felfigyelt a fiatal énekesnőre. A színház gazdag patrónusa, Raoul de Chagny (Patrick Wilson) is körüludvarolja a lányt szerelmével. Christine-t rabul ejti ugyan karizmatikus és rejtőzködő mentora, de kétségkívül jobban vonzódik a rámenős és jóképű Raoulhoz, ami felbőszíti Fantomot.

Online Film Megtekintése Letöltés

  • film lejátszás Duckload Halott Ismeretlen Ismeretlen
  • Az operaház fantomja (2004) online film, Az operaház fantomja (2004) Videobb, Az operaház fantomja (2004) Megavideo, Az operaház fantomja (2004) Wupload, Az operaház fantomja (2004) ingyen Az operaház fantomja (2004) letöltés, Az operaház fantomja (2004) online filmnézés, Az operaház fantomja (2004) online nézés, Az operaház fantomja (2004) online filmnézés ingyen, Az operaház fantomja (2004) film letöltése

Filmelőzetes - Filmtrailer


Film Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások!© 2011. Napifilm.com Online Film, Online Filmek