online filmekMadagaszkár (2005)


ONLINE FILM MEGTEKINTÉSE / előszőr nyomj egy lájkot! (ha nem ok, akkor a lent katt a linkre)
Madagaszkár (2005) online film borító

Cím Madagaszkár (2005) Online Film
Megjelenés 2005
IMdb 6.6/10 pont
Játékidő 80 perc
Műfaj Animáció
Szereplő(k) Rendezte:Eric Darnell

Szereplők: Ben Stiller (Alex, az oroszlán hangja)
Chris Rock (Marty, a zebra hangja)
David Schwimmer (Melman, a zsiráf hangja)
Jada Pinkett Smith (Gloria, a víziló hangja)

Madagaszkár (2005) Film Leírás

Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben.
Ám Martynak az elég jó sem elég jó, hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság, és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai döbbenten állnak másnap reggel Marty hűlt helyénél, és kitörnek az állatkertből, hogy visszahozzák a zebrát, mielőtt még bárki rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést. Alex, Melman és Gloria a Központi Pályaudvaron akadnak rá Martyra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New York-i aszfaltbetyároknak most rá kell jönniük, miképpen maradhatnak életben a vadonban, és fel kell fogniuk, mit is jelent valójában az a mondás, hogy “nagy az Isten állatkertje.”

Online Film Megtekintése Letöltés

  • film lejátszás MovShare Halott Magyar szinkron BlueRay Rip
  • film lejátszás Yv Halott Magyar szinkron BlueRay Rip
  • film lejátszás Megavideo Halott Magyar szinkron BlueRay Rip
  • film lejátszás StageVu Halott Magyar szinkron DVD lemezről másolva
  • Madagaszkár (2005) online film, Madagaszkár (2005) Videobb, Madagaszkár (2005) Megavideo, Madagaszkár (2005) Wupload, Madagaszkár (2005) ingyen Madagaszkár (2005) letöltés, Madagaszkár (2005) online filmnézés, Madagaszkár (2005) online nézés, Madagaszkár (2005) online filmnézés ingyen, Madagaszkár (2005) film letöltése

Filmelőzetes - Filmtrailer


Film Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások!© 2011. Napifilm.com Online Film, Online Filmek