online filmekÜzenet a palackban (1999)


ONLINE FILM MEGTEKINTÉSE / előszőr nyomj egy lájkot! (ha nem ok, akkor a lent katt a linkre)
Üzenet a palackban (1999) online film borító

Cím Üzenet a palackban (1999) Online Film
Megjelenés 1999
IMdb 5.6/10 pont
Játékidő 131 perc
Műfaj Romantikus
Szereplő(k) Rendezte:Luis Mandoki

Szereplők: Robin Wright Penn (Theresa Osborne)
Kevin Costner (Garret Blake)
Paul Newman (Dodge)
Jesse James (Jason Osborne)
Robbie Coltrane (Charlie Toschi)
Illeana Douglas (Lina Paul)
John Savage (Johnny Land)

Üzenet a palackban (1999) Film Leírás

Theresa éppen túlesett egy fájdalmas váláson és két dolog maradt számára, ami kitölti életét: kisfia, Jason és a munkája a Chicago Tribune riportereként. A világ felé mutatott eltökélt arca nyugalmat sejtet, de valójában csak távoli álarc, mely elrejti valós érzéseit: csődbe jutott kapcsolata felett érzett elkeseredettségét és szilárd elhatározását, soha többé nem engedi, hogy bárki is fájdalmat okozzon neki. Egy magányos hétvégén azonban, amíg kisfia az apját látogatja meg, élete regényes fordulatot vesz. Tengerparti sétája során talál egy palackot, benne megindító, szenvedélyes hangú üzenet, G. aláírással. A levél költőisége és fájdalma szíven üti Theresát és szinte beleszeret a férfibe, akit sosem látott. Aztán ahogy jó riporterhez illik, nyomozni kezd a különös írás szerzője után.
A keresés végül sikerrel jár és kiderül, hogy hasonlóan sebzett emberrel hozta össze a sors. A szomorú sorokat bizonyos Garret Blake vetette papírra, Észak-Carolinában él és vitorláshajók építésével foglalkozik. A férfi imádott felesége halála óta nem találja helyét az emberek között és az apjával töltött időt leszámítva szinte teljes magányban tölti napjait. Dodge, az apa megpróbálja kizökkenteni fiát a gyász szorításából és emlékezteti, hogy választania kell a múlt és jövő között. S e jövőt talán éppen Theresa jelenti.

Online Film Megtekintése Letöltés

  • film lejátszás MovShare Halott Ismeretlen Ismeretlen
  • film lejátszás MovShare Halott Ismeretlen Ismeretlen
  • Üzenet a palackban (1999) online film, Üzenet a palackban (1999) Videobb, Üzenet a palackban (1999) Megavideo, Üzenet a palackban (1999) Wupload, Üzenet a palackban (1999) ingyen Üzenet a palackban (1999) letöltés, Üzenet a palackban (1999) online filmnézés, Üzenet a palackban (1999) online nézés, Üzenet a palackban (1999) online filmnézés ingyen, Üzenet a palackban (1999) film letöltése

Filmelőzetes - Filmtrailer


Film Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások!© 2011. Napifilm.com Online Film, Online Filmek